• Home
  • /
  • Interieur
  • /
  • De wereld aan je voeten met deze wereldkaart + winactie

De wereld aan je voeten met deze wereldkaart + winactie

De wereld ligt aan je voeten, of eigenlijk hangt ‘ie aan je muur, met deze toffe wereldkaart textielposter. Je kan er je volgende reis mee kiezen, maar hij hangt ook prachtig in je interieur. Voor mij is het ook een leerzaam ding: topografie is namelijk niet mijn sterkste punt…

Deze vintage look wereldkaart ontving ik van Wereldkaarten.nl: een webshop helemaal gericht op posters van de wereld in alle formaten, kleuren, stijlen en materialen die je je maar bedenken kan. En niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kids is er een grote collectie om uit te kiezen. Superleuk (en leerzaam) voor op de kamer van je mini!

De kaart die in mijn slaapkamer pronkt is heel gedetailleerd en lijkt een beetje op zo’n oude schoolplaat van vroeger. Maar je kan ook kiezen voor een hip grafisch exemplaar of een met inktvlekken. Verder kan je kiezen uit materialen als textiel, hout, canvas en aluminium. Neem eens een kijkje in de webshop, maar wel op eigen risico, want je blijft snuffelen!

Win een wereldkaart!

In samenwerking met Wereldkaarten.nl mag ik aan een van jullie een wereldkaart op textiel weggeven! Wat moet je ervoor doen? Ga even naar mijn Instagram pagina, like de foto met de wereldkaart en volg de rest van de stappen. Over een week kies ik een winnaar die een textielposter ter waarde van €79,95 uit mag zoeken in de webshop. Good luck!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.