Voordelen van de Quinny Hubb Duo kinderwagen

Dagelijks krijg ik wel een compliment over onze kinderwagen en dat snap ik wel! Naast de mooie kleuren ‘Cork on grey’ is het ook een heel fijne wagen in het gebruik en al helemaal als je in de stad woont. Dit zijn de voordelen van de Quinny Hubb Duo kinderwagen.

De Quinny Hubb Duo

  • De wagen is compact. De Hubb is extreem smal, 57 cm, en daardoor past ‘ie gemakkelijk in de tram of door smalle doorgangen van koffietentjes.
  • De wagen kan worden aangepast naar de situatie. Met de Quinny Hubb Duo, de naam zegt het al, kan je twee kids tegelijk meenemen en op meerdere manieren. Zo gebruik ik de reiswieg en het zitje, maar je kan ook twee zitjes op de wagen bevestigen. Of een zitje en een hop-on board, zodat de oudste af en toe even uit kan rusten. Een zitje kan ook worden neergelegd, zodat je kindje kan slapen. En, het mooiste van alles: als je maar een kindje bij je hebt, dan maak je er gemakkelijk een mono wagen van!
  • De wagen is heel wendbaar. De kinderwagen van Quinny rijdt heel soepel, de wielen zijn heel wendbaar en dat is handig in de stad. Ik heb ermee over de Dam in Amsterdam gereden, ben met de wagen met de metro gegaan en we zijn door smalle steegjes gelopen: prima te doen. En ook oma riep laatst dat ze de wagen zo fijn vond rijden!
  • Een enorm grote boodschappenmand onderin. Onderaan de wagen zit een enorme mand voor boodschappen of alle spullen die je meezeult als je met kids op pad gaat. Echt ideaal, ik heb nog nooit zo’n grote boodschappenmand gezien op een kinderwagen. Ik neem niet eens meer een tas mee als ik boodschappen ga doen!
  • De kinderwagen past gemakkelijk in de auto. Omdat de wagen helemaal uit elkaar kan en het onderstel simpel ingevouwen kan worden en de wielen er af, past ‘ie goed in de auto.
  • Fijne kap als de zon schijnt. Nog een groot pluspunt van de Quinny Hubb Duo kinderwagen vind ik de kap. Die kan namelijk op twee standen: de normale stand en als je de rits open ritst dan kan de kap verder naar beneden, heel handig als de zon schijnt, want zo heeft je kindje daar geen last van.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kinderwagen? Neem dan even een kijkje op de website van Quinny, daar zie je ook de andere kleursamenstellingen met bijvoorbeeld een heel mooie kleur geel of all black.

One Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.