• Home
  • /
  • Fashion
  • /
  • Houd dit kledingmerk in de gaten: Ammehoela!

Houd dit kledingmerk in de gaten: Ammehoela!

Dit jonge kinderkledingmerk is er eentje om in de gaten te houden. Het Amsterdamse merk is opgericht door Anouk en Sabine, die hun baan hebben opgezegd om helemaal voor hun droom te gaan. Go your own way! is hun motto en deze slogan vind je dan ook regelmatig terug op de te leuke Ammehoela kledingstukken voor je mini.

Twinning met Ammehoela

Wat ik zo leuk vind aan dit merk is natuurlijk dat het Amsterdams is (duh!), maar ook dat het urban is en cool. Veel van de kledingstukken zijn uniseks of genderneutraal en daar maak je mij heel blij mee! De maten gaan van baby naar maat 128. En, hoe leuk: in elke collectie zit een twinning sweater! Kan je matchen met je mini, love it.

Ammehoela kinderkleding

Limited items en mijn lievelings

Voor het najaar hebben de ontwerpers van Ammehoela niet een, maar twee collecties uitgebracht: de Rockin’ Riot collectie en de Fresh Playground collectie. Het verschil? Rockin’ Riot is cool, grafisch en zwart/wit, Fresh Playground is fun, met veel kleur en geïnspireerd op de 90’s met een knipoog naar de Fresh Prince of Bel-Air. De collecties zijn net online en ze gaan hard! Mijn favoriet is de parka jas omdat deze stoer en heerlijk warm is voor je kindje. Een andere lievelingsitem uit de najaarscollectie is de groene playsuit bedekt met een toffe print: Lev heeft ‘m aan op de foto.

En de reversible teddy bomber, niet te vergeten! Dat is dus een dik vest dat aan twee kanten te dragen is. De ene kant heeft een heel cute teddy stofje, de andere kant een all-over print. Dan is er nog de gekleurde sweater uit de Fresh Playground collectie: hoe tof boven een skinny jeans?! En natuurlijk de limited twinning sweater, want twinning is winning!

Ammehoela kinderkleding

Shoppen maar!

Alle items kan je shoppen op de website van Ammehoela kinderkleding en inspiratie vind je op Instagram. Laat je me weten wat jouw favoriete items zijn?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.