Oh Baby! Gratis &C babyspecial bij Etos

Rennen naar Etos! Want daar krijg je tijdelijk bij aankoop van Etos eigen merk of Pampers luiers of lotion billendoekjes de &C Oh Baby! babyspecial gratis. Deze speciale uitgave van Chantal Janzens &C en Etos is alleen bij Etos verkrijgbaar.

Chantal Janzen, het brein achter &C, is zelf zwanger en al mama en zij deelt haar opvoedlessen in het magazine. Natuurlijk vind je ook de nodige BN’er mama’s en papa’s in het tijdschrift terug. En een aantal boeiende interviews over ‘de niet zo blije (verminkte) doos’ (beter niet lezen als je nog ‘moet’) en bevallingsverhalen. Verder fijne shoppings en mooie plaatjes. Het is een tijdschrift dat lekker weg leest, vaak met humor, en sowieso leuk als je zwanger bent of net mama bent geworden.

Nog een reden om naar Etos te rennen

Je kan namelijk een enorm Oh Baby! pakket winnen met daarin baby- en mamaproducten ter waarde van €70! Denk aan luiers, haarverzorging en baby-beauty. Er zijn in totaal 25 pakketten te winnen. Meedoen is simpel: je hoeft je alleen aan te melden voor Mijn Etos. Daarmee spaar je voor gratis producten, krijg je extra aanbiedingen en leuke tips voor jezelf en je mini.

Oh Baby! Etos mama en babylijn

Wist je dat Etos ook vele verzorgingsproducten voor (zwangere) mama’s heeft? Fijn essentials die elke mama in haar beauty stash wil hebben. Zoals de Belly Balm die je smeert op je bolle buik, helpt tegen jeuk en striemen. Ik gebruik ‘m ook trouwens (zonder baby in buik), omdat ‘ie zo lekker smeert en ruikt. En de babylijn zit boordevol fijn productjes voor je mini. Zoals milde shampoo, babyolie, olie voor in het badje en nog veel meer. Ook deze lijn gebruik ik voor mezelf trouwens!

Als Etos Friend (en fan) test ik maandelijks producten van Etos eigen merk. Vervolgens deel ik de fijnste met jullie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.