• Home
  • /
  • Beauty
  • /
  • Met mooi en gezond haar de zomer in
Etos haar haarproducten

Met mooi en gezond haar de zomer in

Die zomer lijkt nog heel ver weg, maar je erop voorbereiden kan nooit kwaad. Je haar heeft met die koude winterdagen helaas heel wat te verduren gehad. Tijd dus voor een goede verzorgingsbeurt, voor mooi en gezond haar in de zomer.

Is je haar uitgedroogd door het winterweer en de warmte van de kachel? Dit merk je aan pluizig haar en punten die niet zo lekker doorkammen. Story of my life in ieder geval, na de regenachtige en koude seizoenen. Gelukkig is daar wel iets aan te doen! De schaar erin laten zetten is een oplossing, maar het kan ook minder rigoureus. Met goede verzorgingsproducten bijvoorbeeld.

Haarmasker Etos Repair gezond haar

Ik heb (eindelijk en voor het eerst in mijn leven echt) lang haar en verzorg het dan ook goed. Doe ik dit niet, dan merk ik dat meteen. Het zit dan vol klitten en springt alle kanten op. Ik was mijn haar zo’n twee keer per week. Altijd met een verzorgende shampoo die ik een paar minuutjes in laat trekken. Vervolgens was ik het uit en breng ik een masker aan in de punten en lengtes. Ook dat laat ik intrekken en daarna spoel ik alles goed uit. Vervolgens draai ik het meteen in een microvezeldoek waardoor het handdoekdroog wordt zonder wrijving. Belangrijk voor mijn haar, want anders pluist het als een malle.

Etos haarproducten Oil&Care gezond haar

Mooi en gezond haar doe je zo

Als ik dan aangekleed ben en mijn make-up zit erop, haal ik de doek los en kam ik mijn haar voorzichtig door. Dan gaat er een verzorgingsproduct in en föhn ik het droog. Bij haast draai ik het in een knot en laat ik het aan de lucht drogen.

In mijn badkamer staan eigenlijk altijd de haarverzorgingsproducten van Etos eigen merk. Ik gebruik de lijnen, Oil&Care, de Repair lijn en de Anti-klit spray. Mijn shampoo komt uit de Oil&Care lijn en zorgt ervoor dat mijn haar zo min mogelijk pluist en in plaats van naar touw, heel zacht aanvoelt. Het masker komt uit de Repair lijn en er zit provitamine B5 in. Dat maakt beschadigd haar weer soepel. Mocht ik door weer en wind gefietst zijn en zit mijn haar toch vol klitten? Dan gooi ik er de Anti-klit spray tegenaan. Werkt perfect!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.