Over

Wat leuk dat je meer wilt weten over Mommy and the City! Ik, Laurien (33), ben founder van dit mamablog waarop ik met alle liefde mijn ervaringen over het mama-zijn met je deel.

Over mij

Aan het eind van 2016 hakte ik de knoop door en heb ik mijn vaste baan als hoofdredacteur van een modewebsite opgezegd. Ik werd er al een hele tijd niet meer gelukkig van. Het freelance-leven kriebelde en een kans deed zich voor om voor mezelf te beginnen. Een makkelijke keuze was het niet, maar mijn eigen geluk staat voorop dus pakte ik die kans met beide handen aan.

Ik ben gelukkiger, voel me vrijer en kan eindelijk mijn creativiteit weer kwijt.

Zoals altijd wanneer ik luister naar mijn gevoel, mijn hart, heb ik hier geen moment spijt van gehad. Ik ben gelukkiger, voel me vrijer en kan eindelijk mijn creativiteit weer kwijt. Daarnaast kan ik veel tijd doorbrengen met mijn 1-jarige zoontje Lev. Dit vrolijke mannetje is mijn grootste inspiratiebron voor Mommy and the City.

Over Mommy and the City

Het doel van Mommy and the City is andere mama’s inspireren en blij maken. Op Mommy and the City schrijf ik over het stadse leven als werkende mama in Amsterdam en de veranderingen in mijn leven na het krijgen van een baby. Ook deel ik de allerbeste tips die ik ooit heb gehad voor na je bevalling. En vertel ik waar je de meest fashionable baby- en kindermerken kan vinden. Ik geef je inspiratie voor babyhapjes waar je zelf niet zo snel aan denkt. Deel beauty tips voor mama en mini en ik laat je zien wat je ál-tijd bij je moet hebben in je luiertas.

Het doel van Mommy and the City is andere mama’s inspireren en blij maken met alles waar ik over schrijf.

Hippe baby- en kind-proof hotspots in de stad waar je mini kan spelen terwijl jij een latte drinkt en je Instagram-feed checkt worden door mij en Lev getest en gedeeld. Ik laat je zien hoe je met weinig budget een supertof verjaardagsfeestje kan geven en ik leid je rond in ons kleine, maar fijne Amsterdamse huisje terwijl ik stylingtips met je deel.

Meer weten?

Wil je meer weten over de doelgroep van Mommy and the City of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan even contact met me op!

Bedrijfsgegevens Mommy and the City

Mommy and the City is onderdeel van MAY24 | Content creatie en communicatie
KvK 68079230 | BTW NL187285196B02