• Home
  • /
  • Beauty
  • /
  • Budget tip: mooi haar voor een paar cent
Etos-mooi-haar

Budget tip: mooi haar voor een paar cent

Wat betreft haarverzorging heb ik niet een bepaald merk dat ik altijd gebruik. Meestal spiek ik even in mijn kast om te kijken of daar nog wat ligt. En anders check ik altijd de aanbiedingen. Ik heb gelukkig makkelijk haar dat niet heel veel verzorging nodig heeft. Daarom kies ik altijd iets dat bijvoorbeeld lekker ruikt. En als het dan ook nog volume geeft, is dat mooi meegenomen. Volume kan je haar altijd gebruiken, toch?

Etos-shampoo

Etos shampoo voor minder dan een euro

Ik word dus heel blij van een shampoo die lekker ruikt, die volume geeft en het is ook fijn als ‘ie niet te duur is. In mijn badkamer staat nu een fles van het eigen merk van Etos die aan al deze ‘eisen’ voldoet. Ten eerste ruikt ‘ie naar een veldboeketje, lekker fris en zoet. En ten tweede heb ik dus echt wel volume in mijn haar na het wassen met deze shampoo. Ten derde (en misschien wel de beste reden om deze shampoo eens te proberen): de fles van 300ml kost slechts 0,99 cent! Een euro voor een hele fles shampoo die je haar prima wast! Koopje toch? Ik heb ook de Every Day shampoo geprobeerd, die ruikt naar verse perziken! Mijn haar voelt na een wasbeurt minder stug aan en het valt soepeler. Ook deze kost je een euro, dus dat is het proberen waard lijkt me.

Etos-luiers-zonnebrandcreme

Verrassend Laag

Als je nu al richting Etos aan het rennen bent, let dan even op: bekijk ook de andere Verrassend Laag producten van het eigen merk eens. Er is bijvoorbeeld ook een gezichtslijn, er zijn basisproducten zoals wattenstaafjes en -schijfjes, zonnebrandcrèmes, een complete babyverzorgingslijn en make-up. Ik ben al een tijdje fan van de eigen merk producten van Etos en er komen ook steeds meer nieuwe producten bij. Even geleden zijn bijvoorbeeld de Woezel&Pip zwemluiers voor baby’s gelanceerd (de gewone luiers waren er al een tijd en die gebruik ik ook voor Lev) en een lijn met zonnebrandcrème voor kids. Die gebruik ik trouwens zelf ook, want deze plakt niet.

Houd Etos dus in de gaten als je ook graag de eigen merk producten gebruikt en check meteen even mijn blog over de make-up lijn die je wallen wegwerkt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.