• Home
  • /
  • Beauty
  • /
  • Beauty routine: wallen wegwerken in no time
wallen-corrector-stick-etos

Beauty routine: wallen wegwerken in no time

Heb je wallen tot op je knieën omdat je samen met je mini, vrijwillig of niet, een nachtje hebt doorgehaald? Dan zit er maar een ding op: liters koffie. Ok, twee dingen: koffie en goede make-up. Laat deze corrector sticks het werk doen en niemand ziet dat je slechts 30 minuten geslapen hebt vannacht.

Weg met wallen: fake it ‘til you make it

Echt, sinds ik mama ben kan ik niet meer zonder make-up op, onder en naast mijn ogen, ik weet niet hoe dat met jullie zit? Eigenlijk kan ik helemaal niet meer zonder make-up, maar met zo’n kleintje hangend aan je benen heb je (ik) daar (helaas) niet elke ochtend tijd voor. Thank god voor make-up sticks! Deze correctors, met een kliksysteem, breng je supersnel aan. Klikken, smeren en deppen, that’s it. Ik heb er eentje om rode plekjes te camoufleren, eentje voor donkere kringen en een voor all-over, die zorgt voor een ‘healthy glow‘ oftewel een fris ogende oog-look. Je kan ze samen gebruiken, maar ook los van elkaar. En wat ik heel handig vind, is dat deze corrector sticks van Etos (eigen merk) zo in je tas mee kunnen. Kan je, wanneer nodig, even bij-camoufleren.

wallen-corrector-stick-etos

Van boven naar beneden: hello freshness, bye bye dark spots, say no to redness

Rock die wallen

Zit je dit nou in zombie-modus te lezen en heb je al moeite met het vasthouden van je kop koffie, zo moe ben je? En denk je, fuck it, ik heb helemaal geen zin in al dat gedoe? Snap ik! In dat geval zou ik zeggen: rock die wallen tot je er bij neer valt! Liever niet letterlijk, maar je snapt mijn punt.

Ben je toch wel een tikkeltje nieuwsgierig naar de producten? Loop dan eens langs een Etos filiaal, want voor maar een paar euro haal je deze sticks in huis en straal jij alsof je een urenlange beauty slaap achter de rug hebt.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.