parc app

Dé app voor kids met een druk sociaal leven

Twee Antwerpse mama’s vonden het tijd voor een overzichtelijke app voor alle speelafspraken van hun kids. En voor die van ons dus. Want je kan je eigen netwerk aanmaken en zo elke afspraak van je kind plannen, zonder onhandige omwegen, mails heen en weer en een whatsappjes overload van andere ouders.

Playdates vs coffee dates

De app laat je in contact komen met ouders van vriendjes van je kids. Je kan zo gemakkelijk playdates plannen of bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Een uitje in de vakantie, een sporttraining of een logeerpartijtje. Via de app kan je andere kids uitnodigingen voor een speeldate, maar ook je eigen kind toevoegen aan een (sport)activiteit. Ook kan je meteen regelen welke ouder de kinderen kan brengen en/of halen. Top dus!

parc app

Je favorietjes op een rijtje

Daarnaast kan je aan de PARC app kindvriendelijke adresjes toevoegen. Zoals een museum, een koffietentje waar babyccino’s geserveerd worden of je lievelingskinderkledingwinkel. En die sla je weer op als favoriet in je eigen account. Ideaal voor als het vakantie is en je wilt wat leuke dagen plannen met de kids. Even scrollen door het lijstje en je hebt zo een aantal ideeën op de planning staan. Zet ze meteen in de agenda, zodat vriendjes weten dat jouw kind daarheen gaat. Kunnen ze gezellig aansluiten! De adresjes zijn onderverdeeld in Doen, Eten en drinken en Winkelen.

parc app

Alles in één app

De PARC app is dus een sociaal netwerk voor ouders. Ik vind het vooral erg handig om leuke adresjes in te vinden en op te slaan als favoriet. Je kan namelijk meteen zien op welke afstand het adresje zich bevindt. Daarnaast is het gewoon een heel praktische app, voor drukke mama’s en papa’s. Het is een besloten app, je bepaalt zelf wie je toevoegt aan jouw netwerk. Dus alleen de vriendjes van jouw kind (en hun ouders) weten waar jullie vanavond gaan eten of naar welke film jullie gaan. Als je het in de agenda hebt gezet natuurlijk!

Wil je nou een leuke playdate met Lev en mij? Download de app dan in de App Store of op Google Play. Zie je daar!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.